LIIDIEN
LÄMMITYS

Gainerilla on yli kolmenkymmenen vuoden kokemus asiakkuusmarkkinoinnista, jonka alla ovat niin telemarkkinoinnin palvelut kuin teleä tukevat digitaaliset palvelut. digiTele -palvelumme on rakennettu tukemaan tehokasta ja älykästä telemarkkinointia. Ensimmäinen kontakti asiakkaaseen syntyy jo paljon ennen ensimmäistä puhelinkontaktia. Hyvän asiakaskokemuksen varmentamiseksi koko asiakassuhteen jatkuva dialogi ja kumuloituva asiakastieto ovat avainasemassa. Siten saamme myös sinulle enemmän ja sitoutuneempia asiakkaita, pienemmillä kustannuksilla. Palvelumme kattavat koko asiakkaan elinkaaren suunnittelusta asiakassuhteen syventämiseen.

LIIDIEN GENEROINTI

Liidien generointi on yksi markkinoinnin ja sitä tukevien kanavien tärkeimmistä tavoitteista. Se on prosessi, jolla hankitaan uusia liidejä ja jonka tavoitteena on saada kohderyhmä ilmaisemaan kiinnostuksensa tuotteeseesi tai palveluusi. Liidien generoinnin tavoitteena Gainerilla on saada entistä kuumempaa kohderyhmää telemarkkinointia tukemaan.

LIIDIEN NURTUROINTI

Generoinnin kautta saadut liidit kaipaavat lämmittelyä ennen varsinaista puhelinkontaktia. Voimme varmistaa yhdessä, että prosessi liidien lämmittelyyn on kunnossa. Nurturoinnin kohteina olevista potentiaaleista saadaan aikaan laadukkaimmat liidit.

SOVI TAPAAMINEN ASIANTUNTIJAN KANSSA

LIIDIEN PISTEYTYS

Pistetyksen avulla voidaan selvittää, ketkä ovat todennäköisesti kiinnostuneimpia ostamaan ja kertoo siten keneen kannattaa olla yhteydessä. Liidipisteytystä hyödyntämällä kaikki käyttävät aikansa tehokkaasti.

Liidien lämmitys -palvelut:

Sähköpostikampanjat

Sosiaalisen median kampanjat

Myynnillinen Chat-palvelu

Ota yhteyttä

 • Erkka Koskivirta
  Erkka Koskivirta Myyntineuvottelija
  +358 40 560 9112
 • Riina Peltonen
  Riina Peltonen Head of Sales and Marketing
  +358 50 569 9110
 • Mikko Laakso
  Mikko Laakso Toimitusjohtaja
  +358 40 548 9511